WWE 2K22 - Xbox Series X

3958576
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

WWE 2K22 kopen voor Xbox Series X!

Erop los beuken was nog nooit zo makkelijk als in WWE 2K22 voor Xbox Series X! Al je favoriete WWE supersterren, legendes, Hall of Famers en NXT’s allerbesten vieren de terugkeer van de WWE 2K-franchise!

Van de besturing tot nieuwe, sensationele graphics, alles is opnieuw ontworpen. Het was nog nooit zo realistisch om in de ring bij WrestleMania te staan! Duik op je tegenstander en voer kickouts en finishers uit met de grootste WWE-supersterren en legendes als The Rock, Sasha Banks, “Stone Cold” Steve Austin en meer!

Aan jou de taak om als een WWE manager beslissingen te nemen. Pak de leiding in Raw, Smackdown, NXT of NXT UK en draft jouw optimale team van sterren en legendes. Neem het op tegen wedijverende managers om het grootste merk op te bouwen. Geef de allerbeste show weg door intense gevechten, geweldige wedstrijdtypen, duels om de titel en pay-per-view-events op te richten!

Begin aan niet één, maar twee MyRISE avonturen met zowel mannelijke als vrouwelijke verhaallijnen waarmee je vol in het leven van een WWE-ster duikt. Wees jezelf of iemand anders en stap in de ring, waar ook ter wereld!

Bekijk de gameplay beelden van WWE 2K22!

Productspecificaties

  • Merk: Take-Two Interactive
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Take-Two Interactive
  • EAN: 5026555366908

Beoordelingen

Gesponsorde producten