The Chant - Limited Edition - Xbox Series X

3958950
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

The Chant - Limited Edition kopen voor Xbox Series X!

In The Chant – Limited Edition voor Xbox Series X ontdek je een third-person actie-avontuur vol horror! Wat een vredig weekend moest worden, verandert compleet wanneer een spiritueel ritueel vreselijk misgaat..

Tijdens het ritueel wordt een psychedelische dimensie geopend genaamd ‘The Gloom’, waarbij krachten vrijkomen die ervoor zorgen dat er vreemde wezens en sekteleden worden vrijgelaten.

Samen met de andere personages moet je zien te overleven aan de gruwelen die ‘The Gloom’ heeft losgemaakt, terwijl je ondertussen de ingewikkelde geschiedenis van het eiland ontrafelt. Je bent getuige van angstaanjagende onthullingen over de kosmos..

Terwijl je de complexiteit van het ritueel probeert te doorgronden, moet je zien te overleven aan de horror die de overblijfselen zijn van een sekte uit 1970. Lukt het jou om de vreemde wezens te verslaan en het ritueel van de sekte ongedaan te maken?

Gebruik wapens en geestelijke vermogens tijdens gevechten en verzamel en beheer grondstoffen om jouw kansen op succes te vergroten. Bescherm je lichaam tegen fysieke dreigingen door je geest te verheffen en toegang te krijgen tot paranormale vermogens. Ga je de strijd aan, of bezwijk je onder de paniek?

De Limited Edition bevat:

- Het basisspel plus een VFX-filtermodus met jaren 70-thema
- Een exclusieve spirituele retraite-outfit uit de jaren 70,
- Een Glory Island artbook,
- De originele soundtrack van The Chant - gecomponeerd door Paul Ruskay.

Geïnspireerd door de psychedelische horror van de jaren 1970, ervaar je als speler kleurrijke lichtscènes en een elektronische rock soundtrack!

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van The Chant!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 4020628633141

Beoordelingen

Gesponsorde producten