DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Lucovitaal Zonneallergie Crème 100ML
Lucovitaal Zonneallergie Crème 100ML
Lucovitaal Zonneallergie Crème 100MLVerpakking achterkant

Lucovitaal Zonneallergie Crème 100ML

50% korting
15,0029,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Lucovitaal
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8713713040479

×

of

Productbeschrijving

Verlicht symptomen van zonneallergie zoals zonneblaasjes, vochtophoping, roodheid, jeuk en bultjes

Algemeen
Lucovitaal Zonneallergie Crème is voor de behandeling van overgevoeligheidsreacties. Het afweersysteem van de huid wordt door de crème ondersteunt, waardoor de symptomen van huiduitslag en irritatie verlicht worden. De Aloë Vera in de crème heeft een verkoelende werking op de huid, waardoor een branderig gevoel en irritatie verminderen. Ook beschermt de crème tegen vochtverlies van de huid en zorgt deze dat schadelijke bacteriën zich niet aan de huid kunnen hechten. Hierdoor heeft de crème een kalmerende, beschermende, hydraterende en herstellende werking.

Deze crème heeft tevens een factor 30 zonbescherming, waardoor deze ook gebruikt kan worden als zonnebrandcrème of sunblock. Op deze manier worden overgevoeligheidsreacties voorkomen voor deze plaats kunnen vinden. De crème bevat geen parfum en is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Dosering
Breng na het zonnen een dun laagje crème aan op de aangedane lichaamsdelen. De crème bevat SPF 30 waardoor de crème ook gebruikt kan worden ter voorkoming van (een terugkerende) zonneallergie. Breng de crème dan een half uur voor het zonnen aan. De crème meerdere malen per dag (elke 2 tot 3 uur) aanbrengen om optimale bescherming te behouden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten wordt afgeraden de crème te gebruiken. Mocht overgevoeligheid, irritatie of een allergische reactie voor de crème optreden, wordt aanbevolen met het gebruik van de crème stoppen. De crème kan tijdens zwangerschap en lactatieperiode worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

• Bij irritatie van de huid het gebruik stoppen;
• Niet aanbrengen op open wonden of open huid;
• Niet aanbrengen op geïnfecteerde huid;
• Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik;
• Buiten bereik van jonge kinderen houden;
• Vermijd intensieve middagzon;
• Houd baby’s uit de zon;
• Bescherm jonge kinderen extra goed;
• Vermijd contact met de ogen.

Ingrediënten

Ingrediënten

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Triethylhexanoin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Betaine, Methyl Glucose Sesquistearate, Polysorbate, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tricontanyl PVP 1, Chamomilla Recutita Flower Extract, Laureth-9, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Alcloxa, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Powder, Panthenol, Alumina, Glycyrrhiza Glabra, Citric Acid, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Stearic Acid, Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Urea, Sodium Chloride, BHT, Allantoin.

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist