Matchpoint Tennis Championships - Legends Edition- Nintendo Switch

3958693
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Matchpoint - Tennis Championships Legends Edition kopen voor Nintendo Switch!

Matchpoint - Tennis Championships Legends Edition voor Nintendo Switch komt inclusief:

- Twee extra speelbare tennissers: Tim Henman en Tommy Haas
- Soundtrack downloadbaar via code
- Digitale wallpaper

Matchpoint – Tennis Championships Legends Edition biedt een hedendaagse kijk op het tennis van nu, met een realistische ervaring op de tennisbaan. Begin wedstrijden als single-player, speel online in de multiplayer modus of begin een carrière met een op prestatiegericht klassensysteem, waardoor je altijd bent voorzien van een competitieve match!

Meerdere aspecten zorgen ervoor dat de game fijn aanvoelt: het kiezen van de juiste positionering, tactische keuzes en het gericht mikken zorgen ervoor dat je jouw tennisser op precies de juiste manier kan laten bewegen, om het maximale uit zijn of haar spel te halen. Door de combinatie van een geoptimaliseerde besturing, authentieke bal-fysica en levensechte spelers, voelt het spelen bovendien uitzonderlijk en bevredigend aan.

Creëer jouw eigen tennisspeler, kies jouw gear én een speelstijl waarbij je jouw speler met een flink aantal aanpassingsmogelijkheden uniek kan maken. Bovendien is het mogelijk speciale kleding en wearables vrij te spelen door wedstrijden te winnen. Of je nu links- of rechtshandig bent, enkelhandig of tweehandig backhand; het kan allemaal. Ga je voor een top spin, een lob, of misschien wel een slice shot?

De game bevat 16 professionele tennisspelers uit de internationale top, waaronder Nick Kyrgios, Danill Medvedev en Garbina Muguruza. Tijd voor game, set and match!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de trailer van Matchpoint - Tennis Championships!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 4260458362921
  • Platform: Nintendo Switch

Beoordelingen

Gesponsorde producten