Siemens WM14N295NL iQ300 extraKlasse wasmachine

3884803
689.00
C
Je kunt 137 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 137 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Siemens WM14N295NL iQ300 extraKlasse wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse C voor 1 tot 8 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 8 kg is deze Siemens ideaal geschikt voor een middelgroot huishouden van 3 of 4 personen. Deze Siemens wasmachine heeft een maximale centrifugeersnelheid van 1400 toeren/minuut. In de regel geldt; hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed uit de wasmachine komt. Met een energieverbruik van 62 kWh per 100 wascycli zijn de energiekosten voor deze wasmachine gemiddeld.Uiteraard is het geluidsniveau van een wasmachine ook belangrijk. Het geluidsniveau tijdens het centrifugeren is met 72 dB stil.

 

De belangrijkste Siemens voordelen

Dankzij iQdrive motor ben je in het bezit van een intelligente, duurzame en stille koolborstelloze motor inclusief 10 jaar motorgarantie. Deze Siemens wasmachine is voorzien van het slimme 3-D sensorsysteem waterPerfect Plus welke ervoor zorgt dat de trommel altijd de optimale hoeveelheid water heeft. Uiteraard is de hoeveelheid water afhankelijk van de vulling en het type wasgoed, zoals bijvoorbeeld katoen of synthetisch. De moderne microvezels, de luchtdoorlatende en toch waterdichte membraanstoffen en de gevoelige naden van jouw sportkleding hebben speciale zorg nodig, denk hierbij aan zeiljacks, joggingshirts en snowboardbroeken. Het speciale wasprogramma Outdoor + Impregneren reinigt waterafstotende textielsoorten zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en ademende werking. Het speciale wasprogramma Outdoor + Impregneren beschermt jouw kleding en zorgt voor een perfect schoon resultaat.

 

Siemens WM14N295NL iQ300 extraKlasse wasprogramma’s

De wasprogramma’s van deze Siemens WM14N295NL iQ300 extraKlasse wasmachine zijn; Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas, Lingerie, Blouses/Overhemden, Outdoor+Impregneren, Snel + Mix, Extra snel 30'/15', Trommel reinigen (met herinneringsfunctie).

Productspecificaties

  • Merk: Siemens
  • EAN: 4242003879085
  • Wascapaciteit (kg): 8.0
  • Positie deurscharnier: Links
  • Toerental centrifuge: 1400
  • Type lader: Voorlader
  • Energielabel (Nieuw): C

Beoordelingen

Gesponsorde producten