BlackVue DR900X-2CH Plus 4K Cloud Wifi GPS dashcam

3899110
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze BlackVue DR900X-2CH Plus 4K UHD neemt met de voorcamera video's op met 4K Ultra HD resolutie, dat is vier keer zoveel als FullHD opnames. Ondanks de super beeldkwaliteit blijft het dataverbruik beperkt door de laatste H.265 compressie technologie. De MicroSD kaart wordt dus niet méér belast dan bij dashcams met mindere beeldkwaliteit.

De achtercamera is uitgerust met de SONY Starvis 2.1MP beeldsensor en filmt met 1080p FullHD kwaliteit.

H.265 HEVC compressie

De BlackVue DR900X-2CH Plus slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). Om een technisch verhaal kort te houden; de DR900X-2CH Plus verbruikt niet meer geheugen dan andere FullHD dashcams. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

Cloud en Wifi

Ook de BlackVue DR900X-2CH Plus heeft de mogelijkheid om via de Cloud gegevens uit te wisselen met de camera. Dit biedt in de praktijk de volgende mogelijkheden:

    • Live bekijken en lokaliseren van de DR900X-2CH Plus.
    • Alarm notificaties via de App bij trillingen of bewegingen.
    • Communicatie op afstand met de bestuurder.
    • Vanuit overal video's bekijken uit de Cloud.
    • Firmware updates vanuit de cloud.
*Standaard inbegrepen: 10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB cloud opslag, 100 downloads per maand. Grotere accounts via BlackVue verkrijgbaar vanaf $33,- per maand (zie link hieronder). Voor alle informatie en functies over de BlackVue cloud, klik hier (blackvue)

Naast de Cloud mogelijkheden heeft de BlackVue DR900X-2CH Plus natuurlijk ook de standaard Wifi functionaliteit behouden waarmee onbeperkt kan worden ingelogd op de camera binnen de Wifi radius (+/- 10 meter).

CM100LTE Sim module optie

De vernieuwde BlackVue DR900X-2CH Plus is uitgerust met een Micro USB stekker waarop de optionele CM100LTE Sim module kan worden aangesloten. Deze Sim module genereert een Wifi hotspot waarmee de bovengenoemde Cloud functie mogelijk wordt gemaakt.

Automatische gebufferde parkeerstand

De vernieuwde BlackVue DR900X-2CH Plus wordt geleverd met sigaretten- én vaste voedingskabel om de dashcam te kunnen gebruiken in de parkeerstand. Door deze vaste voedingskabel is de verouderde Power Magic Pro module van BlackVue niet meer nodig. De voedingskabel wordt met drie punten aangesloten zodat de DR900X automatisch in de parkeerstand schakelt zodra het contact van de auto wordt uitgezet. De parkeerstand heeft twee mogelijkheden:

Bewegingsdetectie: Zodra een beweging of trilling wordt waargenomen wordt een video van 1 minuut opgeslagen die nét voor het incident dat de trigger veroorzaakte begint. Op deze manier worden alle belangrijke gebeurtenissen tijdens het parkeren opgeslagen. 

Time Lapse: De dashcam elke seconde een foto (1fps) welke later als 30fps video kunnen worden afgespeeld. Elke minuut Time Lapse video beslaat daardoor een werkelijke periode van 30 minuten tijdens het parkeren. Hierdoor kan met een 32gb kaart in totaal meer dan 50 uur worden opgenomen. Bij een aanrijding wordt alsnog een normale Event video van 1 minuut opgeslagen zodat de belangrijkste gebeurtenissen goed worden vastgelegd.

De laatste firmware voor BlackVue is hier te downloaden.

Specificaties

  • Merk: BlackVue
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: BlackVue DR900X voor, BlackVue DR900X achter, Verbindingskabel (6m), 32gb MicroSD, Sigarettenvoeding (4.5m), Continue voeding (4.5m), Raamhouder met
  • EAN: 8809724492496
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten