The Dark Pictures Anthology: House of Ashes - PS5

3958833
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes kopen voor PS5!

The Dark Pictures Anthology is een reeks van op zichzelf staande, cinematisch gedreven horrorgames waarin de keuzes die je maakt invloed hebben op het verdere verhaal dat je te spelen krijgt.

In House of Ashes speel je een verhaal van een groep Special Forces, die aan het einde van de Irakese oorlog jagen op massavernietigingswapens. Terwijl de zoektocht naar wapens vordert, stuit je met het team op een nog dodelijker fenomeen: een begraven Sumerische tempel, met een broeinest aan oude, buitenaardse wezens. Om de nacht te kunnen overleven, zal je een bondgenootschap moeten smeden met de vijanden bovenaards. Overleef de nacht, of kom terecht in de hel op aarde! Navigeer door een onderaards labyrint en ontsnap aan de buitenaardse monsters. Geef je prioriteit aan je eigen overleving of zet je je angsten en persoonlijke rivaliteit opzij om samen als één te vechten? Speel online met een vriend of tot en met 5 vrienden offline, deel je verhaal en werk slim samen om iedereen te redden..

Kenmerken:

- Navigeer door een onderaards labyrint en ontsnap aan de buitenaardse wezens die een nieuwe prooi hebben gevonden om op te jagen.

- Geef prioriteit aan je eigen overleving of zet je je angsten en persoonlijke rivaliteit opzij om samen als één te vechten!

- Speel online met een vriend of tot en met 5 vrienden offline, deel je verhaal en werk slim samen om iedereen te redden..

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk gameplay van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes!

Productspecificaties

  • Merk: Bandai Namco Entertainment
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Namco Bandai
  • EAN: 3391892014433
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten