Judgment - Xbox Series X

3959023
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Judgment kopen voor Xbox Series X!

In Judgment voor Xbox Series X kruip je in de huid van een voormalige advocaat en duik je in de corrupte onderwereld van Kamurocho om een moordzaak op te lossen!

Deze geüpgradede versie van Judgment bevat alle eerder uitgebrachte DLC en fraaiere graphics.

Corruptie en geweld zijn aan de orde van de dag in de beruchte wijk Kamurocho, Tokio. Als privédetective Takayuki Yagami ga je op zoek naar gerechtigheid, nadat je wordt ingehuurd om de moord op een Yakuza-lid te onderzoeken.

Al snel ontdekt hij dat de zaak veel ingewikkelder is dan hij aanvankelijk dacht en dat er veel meer op het spel staat dan alleen een enkele moord. Terwijl hij dieper graaft, komt hij terecht in een web van intriges en verraad dat hem rechtstreeks naar de hoogste niveaus van de Yakuza zal leiden.

Maar dat is niet alles wat er op het spel staat. Yagami moet ook zijn eigen verleden onder ogen zien en de demonen uit zijn verleden confronteren, terwijl hij worstelt met zijn eigen gevoelens van wrok en schuld.

De grens tussen gerechtigheid en genade is ontzettend dun in deze psychologische thriller.Volg verdachten, ontdek aanwijzingen en breng bewijs naar de rechtbank! Maar, wees voorzichtig: achter elke hoek schuilen ongure personages. Kun jij vriend van vijand onderscheiden? Gebruik twee unieke gevechtsstijlen om tegenstanders uit te schakelen in bloedstollende confrontaties. Dit mysterie boordevol actiescènes en plotwendingen die niet zouden misstaan in een Hollywood-film, houdt je op het puntje van je stoel.

Ontdek een levendige open wereld vol zijmissies, minigames en andere activiteiten en betrek de duistere onderbuik van Tokio in een wereld die altijd in beweging is!

Kenmerken:

- Verbeterde graphics en 60 frames per seconde
- Inclusief alle additionele DLC content
- Verbeterde laadtijden

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de trailer van Judgment!

Productspecificaties

  • Merk: SEGA
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sega
  • EAN: 5055277042524
  • Genre games: Actie

Beoordelingen

Gesponsorde producten