Jet™ 75 Complete steelstofzuiger VS20T7536T5/EN

Jet™ 75 Complete steelstofzuiger VS20T7536T5/EN

VS20T7536T5/EN

  • Tot 200W zuigkracht
  • Tot 60 minuten gebruiksduur
  • 3 borstels, 3 opzetstukken

Kies jouw

Kleur :
  • Extreem krachtig
    Geavanceerde schoonmaakprestaties
  • Grote zuigkracht
    Digital Inverter Motor
  • Extreme zuigkracht
    Multi Cylone
  • Ga voor schone lucht
    Vijflaags filtratiesysteem

Award

De Jet™ 75 Complete is in Januari 2023 uitgeroepen tot “Best Reviewed” door Kieskeurig, voor de tweede keer.

Ga voor schone lucht

Vijflaags filtratiesysteem

Geniet van schonere lucht dankzij het vijflaags filtratiesysteem. Een cyclonisch hoofdfilter en metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, de Jet Cyclone- en microfilter filteren fijne stofdeeltjes uit de lucht, en een filter voor ultrafijn stof houdt 99,999%* van de microstofdeeltjes tegen, waaronder deeltjes en allergenen van 0,3~10µm**.

schone lucht schone lucht

* Gebaseerd op interne tests, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.11-standaard. ** Deeltjes van 0,3~10µm zijn deeltjes die over het algemeen onzichtbaar zijn voor het menselijk oog, zoals pollen en schimmels.

Extreem krachtig

Geavanceerde schoonmaakprestaties

De 550W* Digital Inverter Motor van de Jet 75 Complete draait extreem snel en luchtweerstand wordt geminimaliseerd voor een extreem hoge zuigkracht tot 200W**. De standaard meegeleverde borstels maximaliseren de prestaties op elke ondergrond, met borstelharen die ook diep in het tapijt doordringen en kleine vuildeeltjes verwijderen. De complete vervanging dus voor je stofzuiger met snoer.

Extreem krachtig Extreem krachtig

* Gebaseerd op interne tests van de zuigkracht bij de ingang van het niet-gemotoriseerde hulpstuk, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.8-standaard.

Grote zuigkracht

Digital Inverter Motor

Je maakt extreem effectief schoon dankzij de zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen tot wel 550 watt**, een efficiënt energieverbruik en een zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. We bieden 10 jaar garantie op de motor***.

Grote zuigkracht Grote zuigkracht

* Zuigkracht getest op basis van de IEC62885-2 Cl. 5.8-standaard, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder accessoires. Gebaseerd op SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH-testen. ** Gebaseerd op interne testen conform de IEC60335-1 Cl. 10-standaard. ***10 jaar garantie is alleen van toepassing op alle digitale invertermotors die vanaf januari 2023 zijn verkocht. Exclusief arbeidskosten. Raadpleeg de volledige voorwaarden online.

Behoudt extreme zuigkracht

Multi Cylone

Geniet langer van schone lucht en maximale zuigkracht dankzij de efficiënte multicyclonische structuur. De 27 luchttoevoerpunten van dit systeem optimaliseren de luchtcirculatie, waardoor er zo min mogelijk zuigkracht verloren gaat. Bovendien haalt dit systeem fijne stofdeeltjes uit de lucht.

* Gebaseerd op interne tests van de zuigkracht bij de ingang van het niet-gemotoriseerde hulpstuk, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.8-standaard. ** Gebaseerd op interne tests conform de IEC60335-1 Cl. 10-standaard.

Krachtig op tapijt

Turbo Action Brush

De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert tot 3.750 keer per minuut*, en dankzij de 180 graden draaibare kop maak je gemakkelijk schoon in alle hoeken. De Anti-Tangle techniek zorgt ervoor dat de haren zich niet vastdraaien in de roterende borstel.

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik.

Tot een uur** schoonmaken

Uitneembare accu met een langere gebruiksduur

Hij werkt lang door zonder opladen. De krachtige accu (3000mA*) staat garant voor optimale zuigkracht tot 1 uur**. Bovendien kun je hem vervangen door een reserveaccu*** om tot 2 uur lang schoon te maken. De accu blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli****.

Per batterij tot 60 minuten gebruiksduur** Per batterij tot 60 minuten gebruiksduur**

* 3000mA is gebaseerd op het totaalvermogen van de accu, maar dit is beperkt tot 2850mA voor meer duurzaamheid. ** Vermelde gebruikstijd geldt voor gebruik op minimaal vermogen met een niet-gemotoriseerde tool. *** Een extra accu is apart als accessoire verkrijgbaar. ****Behoudt 70% van zijn vermogen na 500 laadcycli, gebaseerd op het vermogen van de accu (2850mA). Eén laadcyclus: de accu helemaal opgebruiken na volledig opladen (100%~0%). Resultaten kunnen variëren afhankelijk van gebruik. Gebaseerd op interne tests.

Alles in één oogopslag

Digitaal display

Zorg ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal werkt met het geïntegreerde digitale display. Daarmee controleer je in een oogopslag de status van het toestel, zoals de zuigstand. Ook geeft het een melding als er problemen met de borstel of blokkages zijn. Een makkelijke manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden.

Flexibel opladen

2-in-1 oplaadstation

Dankzij het 2-in-1 oplaadstation heb je alle flexibiliteit bij het wegzetten en opladen van je stofzuiger. Het oplaadstation kan gemakkelijk aan elke omgeving worden aangepast. Als je ruimte wilt besparen, hang je het aan de muur. Het oplaadstation voor de batterij is ook staand te gebruiken. Hiervoor klap je de wall-mount om en plaats je hem waar je maar wilt. Zo kun je de batterij los van de steelstofzuiger opladen zonder gaten te boren.

Volledig wasbaar

Wasbaar stofreservoir

De stofzuiger is makkelijk in onderhoud, dankzij de EZClean borstel en opvangbak. Je kunt de borstel en opvangbak volledig verwijderen en zo gemakkelijk schoonhouden van stof, vuil en haren. Om het stofreservoir te legen koppel je deze gemakkelijk los van de stofzuiger en klop je de inhoud eruit.

Extra bescherming voor je harde vloer

Soft Action Brush*

De meegeleverde* parketborstel biedt extra bescherming voor je harde vloer. De borstel is omhult met een zacht nylonweefsel voor het effectief verwijderen van stof, zonder uw vloer te beschadigen. Stof en vuil wordt verwijderd uit alle hoeken."

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Automatisch dweilen

Spinning Sweeper*

Met de gemotoriseerde dweilborstel heb je geen losse dweil meer nodig. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor harde vloeren en heeft een gebruiksduur van 75 minuten**. Met een rotatiesnelheid tot 300x per minuut is alles in de kortste keren weer schoon. Zo heb je met één apparaat de complete schoonmaakervaring voor je vloer.

*Dit accessoire (VCA-WB650/GL) is additioneel verkrijgbaar. ** Vermelde gebruikstijd geldt voor de “Wet”-stand eens de Spinning Sweeper gekoppeld is aan het toestel.

Moeiteloos schoonmaken

Lichtgewicht

Maak je huis moeiteloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het lichtgewicht ontwerp heb je maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. De stofzuiger weegt slechts 1,66 kg, wat 21% lichter* is dan conventionele Samsung stofzuigers.

* Vergeleken met de Samsung VS8000. Gewicht VS7000 1,48kg vs. VS8000 1,89kg.

* Vergeleken met de Samsung VS8000. Gewicht VS7000 1,48kg vs. VS8000 1,89kg.

Schoonmaakgemak voor in huis met de Clean Station

Schoonmaakgemak voor in huis met de Clean Station Schoonmaakgemak voor in huis met de Clean Station

*De Clean Station is los verkrijgbaar en niet inbegrepen bij de Jet 75 Complete.

What's in the box


Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
  • User Manual (Vaccum cleaner)
    NEDERLANDS, FRANS, DUITS
  • User Manual (Vaccum cleaner)
    ENGELS
  • User Manual (Vaccum cleaner)
    NEDERLANDS, FRANS, DUITS
  • User Manual (Vaccum cleaner)
    NEDERLANDS, FRANS, DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Reparatie service

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.